Gårdsmyllret2019

Gårdsmyllret 2019, som går av stapeln torsdagen den 12 september, kl. 18-20, ett nytt jippo som Åshöjdens Hem och Skola och Åshöjdens grundskola kör igång i början av detta skolår. Tanken bakom jippot är att samla ihop så många elever, lärare och föräldrar som möjligt, i början av det nya skolåret, för att erbjuda alla ett tillfälle att träffas, diskutera, leka och bli bekanta med varandra.

Under kvällen deltar också andra aktörer som står skolan nära, bl.a. Helsingfors Svenska Ungdomsarbetsenhet samt Ungdomspolisen. Samtidigt arrangeras program för barn och vuxna. Trakteringen sköts av musikklasserna, som samlar in pengar för resor och konserter.

Anmälningsblankett, lämnas in till skolan på tisdag.

Välkommen!

Välkommen till Åshöjdens Hem och Skola!

 

Åshöjdens Hem och Skola r.f. (ÅHoS) är en förening för alla elever, föräldrar och lärare i Åshöjdens grundskola. Vi jobbar för ett ökat samarbete mellan föräldrarna och skolan genom att bland annat arrangera och medverka i olika evenemang på skolan.

 

Föreningen vill därtill öka trivseln i skolan genom att arrangera klubbar, rusta upp skolgården och ekonomiskt understöda lägerskolor och skolans verksamhet på olika sätt t.ex. genom utdelning av stipendiemedel.

 

ÅHoS erhåller sina medel främst genom medlemsavgifter och genom att aktivt ansöka om stipendier.

 

Om du är villig och tycker att samarbetet mellan hem och skola skall fortsätta i framtiden, ta kontakt! Kom med nya och fräscha idéer hur samarbetet mellan hemmen och skolan kan förverkligas! Vi vill ju våra barns bästa!

 

Alla föräldrar är välkomna med i verksamheten!

 

Ta gärna kontakt med oss!

Ordförande Joe Pimenoff, tfn 0400 926 618
e-post joe.pimenoff (at) goodpack.com

Reklam för tygkassar

Artiklar

Ansökan om understöd

Vill du ansöka om understöd för verksamhet inom skolan, lämna in blanketten, helst i början av läsåret.Läs mera »
Meliina Ruokonen
30.03.2015 kl. 17:25

Kort historik

16.12.2011 kl. 09:43