Åshöjden kassar

Välkommen till Åshöjdens Hem och Skola!

Åshöjdens Hem och Skola r.f. (ÅHoS) är en förening för alla elever, föräldrar och lärare i Åshöjdens grundskola. Vi jobbar för ett ökat samarbete mellan föräldrarna och skolan genom att bland annat arrangera och medverka i olika evenemang på skolan.

Föreningen vill därtill öka trivseln i skolan genom att arrangera klubbar, rusta upp skolgården och ekonomiskt understöda lägerskolor och skolans verksamhet på olika sätt t.ex. genom utdelning av stipendiemedel.

ÅHoS erhåller sina medel främst genom medlemsavgifter och genom att aktivt ansöka om stipendier.

Om du är villig och tycker att samarbetet mellan hem och skola skall fortsätta i framtiden, ta kontakt! Kom med nya och fräscha idéer hur samarbetet mellan hemmen och skolan kan förverkligas! Vi vill ju våra barns bästa!

Alla föräldrar är välkomna med i verksamheten!

Ta gärna kontakt med oss!

Ordförande Jonas Sundman, tfn 0500 922 711
e-post jonas.sundman (at) iki.fi

Artiklar

Ansökan om understöd